Košarka

Bivši hrvatski reprezentativac uvršten u najbolju petorku Eurokupa

HINA, Krešimir Milić • utorak, 02.05.2023.
Bivši hrvatski reprezentativac uvršten u najbolju petorku Eurokupa
Foto: EPA

Njegov Joventut poražen je u polufinalu ovog natjecanja od Gran Canarije, a on je tijekom regularnog dijela sezone prosječno ubacivao 13,2 koševa po utakmici uz 5,3 skoka i 3,4 asistencije...

Hrvatski košarkaš Ante Tomić (36), centar katalonskog Joventuta, uvršten je u najbolju petorku ovogodišnjeg Eurokupa, izvijestila je novinska agencija EFE.

Igraj na Eurokup finale na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tomić se među pet najboljih igrača natjecanja našao zahvaljujući skupljenim glasovima navijača, novinara, trenera i kapetana momčadi.

Bivši hrvatski reprezentativac, čiji je Joventut poražen u polufinalu od španjolske Gran Canarije sa 86:89, tijekom regularnog dijela sezone prosječno je ubacivao 13,2 koševa po utakmici uz 5,3 skoka i 3,4 asistencije.

Ostali izabrani članovi petorke su: John Surna (Gran Canaria), Jerian Grant (Turk Telekom Ankara), DJ Stephens (Prometej Slobozhanske) i Axel Bouteille (Turk Telekom Ankara).

U finalu Eurokupa će u utorak odmjeriti snage Gran Canarija i Turk Telekom, koji je u polufinalu svladao ukrajinski Prometej sa 76:74.

FOTO: EPA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!