Rukomet

Ivandija: 'Mislim da je ovo sportski rezultat sezone u hrvatskom rukometu'

Mihaela Bradovski • petak, 05.05.2023.
Ivandija: 'Mislim da je ovo sportski rezultat sezone u hrvatskom rukometu'

Sesvećani su u četvrtfinalu Hrvatskog kupa za rukometaše nadigrali i eliminirali Nexe, u Našicama su sjajnim nastupom stigli do pobjede 30:29...

Iako je nedugo prije ovog četvrtfinala Nexe vrlo uvjerljivo slavio u Sesvetama u prvenstvu, na svom parketu u Kupu je upisao poraz. Silvio Ivandija je realan i svjestan da je istina negdje u sredini.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Naš visok poraz u prvenstvu nije pravo mjerilo, ali nije niti ovo. Realno je da je Nexe za barem 4-5 golova bolja ekipa od nas i to je jasno svakome tko prati rukomet, međutim nekada i David pobijedi Golijata. Mogu iskreno i od srca čestitati na borbenosti koju smo pružili od prve do zadnje minute, na kraju nas je i sreća popratila. iskreno, nadali smo se da možemo biti blizu, ali bilo je teško očekivati da ćemo proći."

Karakter Sesvećana još jednom je došao do izražaja.

"Pokazujemo mi karakter cijelu sezonu, imali smo osam europskih utakmica i sedam upisanih pobjeda u praktički našoj prvoj europskoj sezoni. Rastemo iz dana u dan, mogu samo još jednom čestitati na vrhunskoj izvedbi."

Ivandija smatra kako je presudila obrana 5-1 koju je njegova momčad sjajno odradila.

"Nexe se nije snašao na našu 5-1 zonu, od igrača sam tražio da pokušamo ostati barem do nekih 15 minuta prije kraja u nekakvom egalu. Iskoristili smo tu zonu , golman nam je obranio jednu ključnu loptu i prošlo je sve na našu stranu. Mislim da je ovo sportski rezultat sezone u hrvatskom rukometu."

FOTO: MRK Sesvete

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!