Rukomet

Goluža: 'Analizirali smo susret u Našicama, prepoznali greške i napravili plan'

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 09.05.2023.
Goluža: 'Analizirali smo susret u Našicama, prepoznali greške i napravili plan'
Foto: FaH

Pred rukometašima PPD Zagreba nova je utakmica završnice Prvenstva Hrvatske protiv Nexea, a dvoboj su najavili trener Slavko Goluža i igrač Miloš Kos...

Serija doigravanja koja će odlučiti novog prvaka Hrvatske nastavlja se već u srijedu od 19 sati u 'Kutiji šibica' kada će Zagrebaši ugostiti našički Nexe.

Igraj na PPD Zagreb - Nexe na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trenutni rezultat u seriji je 1:1 nakon pobjede PPD Zagreba doma sredinom ožujka (30:25), i slavlja Našičana na njihovom parketu za vikend (26:23). Prvakom Hrvatske postat će momčad koja prva stigne do tri pobjede.

U najavi susreta trener Slavko Goluža istaknuo je da su analizirali poraz otprije nekoliko dana.

"Ponovit ću još jednom – zaslužena pobjeda Nexea za vikend koji je na sjajan način iskoristio naše izrazito slabo prvo poluvrijeme i na krilima te neke euforije domaćeg terena napravio razliku. Morali smo pronaći način da se čim prije okrenemo ovoj utakmici u srijedu. Nema tu puno stvari koje je moguće napraviti, pogotovo budući da smo svjesni da smo sami sebe pobijedili u prvom dijelu. Analizirali smo susret u Našicama, prepoznali greške, napravili plan i idemo dalje."

Na trenerove se riječi nadovezao i igrač PPD Zagreba Miloš Kos.

"Sigurno da smo se uspjeli dići u međuvremenu, analizirati utakmicu u Našicama, izvući zaključke i smatram da spremni dočekujemo Nexe u utakmici u srijedu, u susretu u kojem je naš cilj naravno da u seriji povedemo sa 2:1."

RK Zagreb

FOTO: HINA/ Edvard ŠUŠAK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!