Tenis

Ne ide najbolji hrvatski par: Mektić i Pavić zapeli u prvom kolu Rima

Krešimir Milić • nedjelja, 14.05.2023.
Ne ide najbolji hrvatski par: Mektić i Pavić zapeli u prvom kolu Rima
Foto: EPA

U posljednje vrijeme hrvatski dvojac nije u formi, posljednje finale igrali su u siječnju. Danas su u Rimu bolji bili Horacio Zeballos i Marcel Granollers…

Najbolji hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić bili su peti nositelji ATP turnira Masters 1000 serije u Rimu. No, forma u kojoj su trenutno nije na pravom nivou na koji su sve navikli.

Igraj na turniru u Rimu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ispali su u prvom kolu, a bolja je danas bila španjolsko-argentinska kombinacija Marcel Granoles i Horacio Zeballos sa 7:6, 2:6, 10:8. Nakon borbe u prvom setu činilo se da slijedi preokret hrvatskog dvojca koji je glatko uzeo drugi set 6:2, no u trećem su kod 8:7 prosuli vodstvo nakon čega Granoles i Zeballos dolaze do pobjede.

Njih u idućoj fazi turnira čeka britansko-američka kombinacija Daniel Evans i Ben Shelton koji su s 2:1 u setovima izbacili talijanske predstavnike Lorenza Musettija i Giulija Zeppierija.

Ovim porazom nastavio se niz lošije forme hrvatskog dvojca. Posljednje finale igrali su u siječnju kad su osvojili turnir u Aucklandu nakon čega su najdalje dogurali do polufinala turnira u Dubaiju.

ATP Rim, 1. kolo:
Mektić/Pavić - Granoles/Zeballos 6:7, 6:2, 8:10

FOTO: EPA/Jorge Zapata

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!