Sportnet

Obradović nakon poraza i sjajne partije mladog Hrvata: 'Nemoguće što nam se dogodilo'

Krešimir Milić • utorak, 16.05.2023.
Obradović nakon poraza i sjajne partije mladog Hrvata: 'Nemoguće što nam se dogodilo'
Foto: FaH

Trener Partizana nije bio nimalo zadovoljan igrom svoje momčadi. Poraženi su na domaćem parketu od SC Derbyja za koji je sjajnu utakmicu odigrao 19-godišnji Zvonimir Ivišić…

SC Derby iznenađujuće je slavio 84:83 protiv Partizana u Beogradu u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige. Prvo ime ove pobjede bio je sjajni 19-godišnji Hrvat Zvonimir Ivišić koji je SC nosio do pobjede s 22 poena i 13 skokova za samo 23 minute.

Igraj na utakmice ABA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ivišić je u posljednjoj minuti zakucao i izborio dodatno slobodno bacanje, koje je pretvorio u vodstvo 84:83. U sekundama pred kraj Kevin Punter je pokušao okrenuti rezultat tricom, ali je promašio pa je Studentski centar Derby poveo 1:0 u seriji.

"Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvijek pripremaju dobru utakmicu protiv nas. Ušli smo ležerno i zahvaljujući tome smo izgubili, nevjerojatan je podatak da je u zadnjih pet minuta bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i s iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd", rekao je nakon utakmice Partizanov trener Željko Obradović.

Osvrnuo se i na podatak da je Partizan imao 20 skokova manje od protivnika.

"Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja trebam otići i pitati da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira tricu ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidentno. Napravit ćemo analizu, pa ćemo vidjeti."

FOTO: HINA/Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!