Košarka

Ražnatović: 'Jokić je možda malo ispred Dražena'

Petar Jenjić • četvrtak, 18.05.2023.
Ražnatović: 'Jokić je možda malo ispred Dražena'
Foto: EPA

Košarkaški agent Miško Ražnatović izjavio je za medije da smatra kako je Nikola Jokić već sada ima bolju karijeru nego što je imao Dražen Petrović...

Zvijezda Denver Nuggetsa i MVP iz 2021. i 2022. godine Nikola Jokić predvodi svoju momčad u ovogodišnjem doigravanju, a trenutno igraju finale Zapada protiv Los Angeles Lakersa.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent, usporedio je srpskog košarkaša s Draženom Petrovićem.

"Uvijek mi je bilo teško priznati da je netko bolji od Dražena Petrovića, ali Nikola Jokić je možda malo ispred zbog svega što je napravio. Naravno, trebamo uzeti u obzir eru u kojoj je Dražen igrao. NBA je bila tada zatvorena za strane igrače. Zabiti 40 poena na utakmici, biti izabrani u treću petorku. Za vrijeme 90-ih to je bilo nevjerojatno ostvarenje. Njegova elegancija pokreta, najveća je fuzija sporta i umjetnosti koju sam vidio u životu."

Isto tako, dodao je da je iznenađen što je Jokić postao tako velika zvijezda u NBA ligi.

"Nisam očekivao da će postati zvijezda ovakvih dimenzija, kao ni itko drugi. Bilo je očito da je jako talentiran, da ima nešto prirodno u sebi. Nema igrača koji je mislio da će postati dvostruki MVP, drago mi je što mi je dokazao suprotno. Sjajan je igrač i nadam se da će nastaviti tako."

FOTO: EPA/D. ROSS CAMERON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!