Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: Ludbreg na vrhu kontrolira situaciju

Sportnet • petak, 19.05.2023.
Pobjednički niz by SuperSport: Ludbreg na vrhu kontrolira situaciju

Na polovici smo drugog kola Pobjedničkog niza by SuperSport, a trenutni lideri imaju po 13 pogodaka. U najboljoj situaciji je Ludbreg koji ima "živ niz" i još jedan pogodak odvaja ga na vrhu...

Kao u životu, tako je i u našem Pobjedničkom nizu by SuperSport. Suma sumarum, ima boljih, ali i lošijih dana pa ste danas visoko, a samo jedan neočekivani ishod baci vas početak.

Crna lista događaja i ishoda koji se ne igraju i koje ćete uredno preskočiti sve je veća, od japanskog baseballa, ženskog tenisa, austrijskog nogometa, broja asistencija NBA igrača, nastavite niz. Međutim kada ste već ponovno na nuli, zašto ne iskoristiti primamljivi zbroj gemoca na meč ženskog Challengera ako vam "nos govori" da je to "zicer".

Ako vam je niz na početku, samo igranjem i izbjegavanjem mina doći ćete u priliku uhvatiti priključak s vrhom. Potrebno je dosta znanja, ali i sreće, međutim nije nemoguće ući u veliku seriju pogodaka.

Pogled na vrh kaže kako se tamo nalazi Ludbreg koji je trenutno na nizu od 13 uspješnih pogodaka. Ludbreg je već neko vrijeme na vrhu s ovim nizom, čovjek taktizira, čeka povoljan trenutak i par i kontrolira situaciju.

The Phantom je zapeo upravo na 13. paru i pokušava se vratiti u igru. Trenutno je na tri vezana pogotka i dugačak je put pred njim.

Puno kraći put do vrha ima trenutno drugoplasirani s aktualnim nizom akss13 koji ima deset vezanih pogodaka i najbliži je Ludbregu i The Phantomu. Hoće li se već danas približiti ili će se vratiti na početak, vrijeme će pokazati.

Do kraja ovog kruga još je 12 dana i sve je otvoreno. Ako ste i na nuli, a pomazi vas sreća, možete i u tri dana doći na vrh. Uostalom, zanimljiva je utrka i za najviše pogodaka ukupno, lider zrinkec dosad je pogodio čak 67 ishoda.

Broj sudionika u ovom krugu konstantno raste i ako se još niste priključili, priključite se. Igra je besplatna, a možete zaraditi. SuperSport vas nagrađuje s 500 eura na SuperSportovom korisničkom računu ako završite na vrhu. Sasvim je dovoljno vremena da do Mount Everesta i dođete.


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

SuperSport HNL

1Dinamo 3667:30+3782
2Rijeka 3669:30+3974
3Hajduk 3654:26+2868
4Osijek 3662:43+1957
5Lokomotiva 3652:45+751
6Varaždin 3639:47-842
7Gorica 3635:50-1541
8Istra 1961 3636:54-1841
9Slaven Belupo 3643:69-2633
10Rudeš 3622:85-639

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!