Nogomet

Čanadi: 'Prošlog vikenda bili smo depresivni, pripremili smo se za Hajduk'

Krešimir Milić • utorak, 23.05.2023.
Čanadi: 'Prošlog vikenda bili smo depresivni, pripremili smo se za Hajduk'
Foto: FaH

Trener Šibenika najavio je finale SuperSport Hrvatskog kupa koje igraju protiv Hajduka. Vjeruje da njegova momčad ima šanse…

Šibenik nakon ispadanja iz SuperSport HNL-a čeka utakmica finala SuperSport Hrvatskog kupa protiv Hajduka. Bit će to prva od dvije posljednje utakmice koje će igrati protiv Hajduka ove sezone, jer već za vikend ih čeka gostovanje na Poljudu i oproštaj od prvoligaškog nogometa.

Igraj na Hajduk - Šibenik na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trener Šibenčana Damir Čanadi vjeruje da njegova momčad ima šanse u finalu Kupa s Hajdukom.

„U finalu smo, to je najbitnije, da dobro odigramo. Ovo što je bilo u prvenstvu je prošlo. Gledamo pozitivno. Proteklog vikenda smo bili depresivni, ali mislim da je ekipa spremna da znaju što moraju odraditi. Mislim da to možemo. Jedna utakmica, izazov. Iako nismo favoriti, svi će reći da je 90-10 za Hajduk, ali želimo iskoristiti tih deset posto šansi“, rekao je Čanadi na konferenciji za medije uoči finala Kupa, a zatim dodao:

„Pripremili smo se na Hajduk. Moramo fizički biti na nivou. Imamo još kup, to nam je prilika da pokažemo da imamo vrijednost. Kada ispadneš iz lige, onda je ovakva utakmica platforma za svih, za dokazivanje i da se pokažemo. U nogometu jedna situacija može sve preokrenuti. Imamo sastav, vraća nam se Perić, Iker Pozo isto. Vjerujem da ćemo biti agresivni, moćni.“

Bilo je pitanja tko će sutra braniti, kao i jesu li vježbali jedanaesterce ako dođe do njih.

„Penale nismo vježbali, ne znamo tko će biti na terenu. Teško je njih vježbati. Na vratima će biti Đaković, tako stoji u ugovoru“, zaključio je Čanadi.

Da imaju šanse vjeruje i stoper Stefan Perić.

„Pripreme nisu bile optimalne. Prije tri dana smo ispali iz lige. Želimo dati sve od sebe kako bi osvojili Kup i pozitivno završimo sezonu“, rekao je Perić.

Dotakao se i Marka Livaje, a istaknuo je još neke igrače i Hajdukovog kadra.

„Ako dobro zaustavimo Livaju napravili smo dobar posao, ali Hajduk ima Mlakara, Sahitija, Benrahoua. To su sve top igrači.“

Otkrio je i kakva je situacija u svlačionici.

„Nadam se da će svi vidjeti drukčiji Šibenik u odnosu na posljednje utakmice. Sto posto sam uvjeren da ćemo mi to dobro odraditi. Ako smo pobijedili Dinamo u polufinalu, ne znam zašto ne bismo pobijedili Hajduk u finalu“, zaključio je Perić.

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!