Rukomet

Larissa Kalaus produžila ugovor s Podravkom: 'Vjerujem da će iduća sezona biti bolja od ove'

Branimir Korać • srijeda, 24.05.2023.
Larissa Kalaus produžila ugovor s Podravkom: 'Vjerujem da će iduća sezona biti bolja od ove'

Hrvatska reprezentativka Larissa Kalaus stavila je potpis na produženje ugovora s Podravkom. Kalaus će tako i sljedeće sezone nositi Podravkin dres i vršiti dužnost kapetanice ekipe...

Čelnici Podravke skinuli su još jedno pitanje s dnevnog reda, Larissa Kalaus stavila je potpis na produženje suradnje te ostaje u klubu i sljedeće sezone.

Igraj na Podravka - Dalmatinka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dogovor s Kalaus bio je pri vrhu prioriteta, riječ je o kapetanici ekipe i igračici koja svojom kvalitetom svakako puno znači ovoj Koprivničankama.

"Sretna sam i zadovoljna što ostajem u najtrofejnijem hrvatskom klubu i treću sezonu zaredom. Veselim se nadolazećim izazovima i pobjedama s ovim curama i vjerujem da će iduća sezona biti bolja od ove. Nadam se da ćemo pokazati svu svoju kvalitetu i snagu, kako sve cure zajedno tako i ja te da ćemo vratiti trofej prvaka Hrvatske tamo gdje i pripada", poručila je Kalaus nakon potpisa ugovora.

Inače, Kalaus je zajedno sa sestrom Dorom i krenula u upoznavanje s rukometom još kao djevojčica u Podravkinoj školi rukometa, zatim je preselila u Koku te Lokomotivu s kojom je i osvojila Challenge kup.

FOTO: Podravka Vegeta

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!