Tenis

Prižmiću na put u Skoplju stao drugi nositelj turnira

Krešimir Milić • srijeda, 24.05.2023.
Prižmiću na put u Skoplju stao drugi nositelj turnira

Hrvatski tenisač poražen je u drugom kolu protiv ruskog predstavnika. Slavio je 235. tenisač svijeta s 2:1 u setovima...

Put na Challenger turniru u Skoplju stao je za hrvatskog tenisača Dina Prižmića koji je poražen od 235. tenisača svijeta i drugog nositelja turnira Rusa Jevgenija Donskoja. Ruski tenisač slavio je sa 6:4, 3:6, 6:2 u dva sata i 34 minute igre protiv Prižmića, 295. na ATP ljestvici.

Igraj na mečeve turnira u Skopju na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvom setu Prižmić je izgubio jedan servis, a propustio je priliku oduzeti ga Donskoju kod serviranja za 4:6. Drugi je set odradio hrvatski tenisač bez izgubljenog servisa i dobio ga sa 6:3, a u trećem je nastupio pad u igri s tri izgubljena servisa. Treći je bio i odlučujući jer je Rus u njemu dobio meč loptu koju nije propustio za 6:2.

17-godišnji hrvatski tenisač tako je zaustavljen u drugom kolu nakon što je u prvom bio bolji od 415. tenisača svijeta iz Sjeverne Makedonije Kalina Ivanovskog.

Za 33-godišnjeg Rusa turnir se nastavlja u četvrtfinalu gdje ga čeka Južno Koreanac Gerard Campana Lee, 971. tenisač svijeta koji je izbacio u drugom kolu bosanskohercegovačkog tenisača, 284. na ATP ljestvici, Nermana Fatića.

Challenger Skopje, drugo kolo
Dino Prižmić - Jevgenij Donskoj 4:6, 6:3, 2:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDino Prižmić
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!