Nogomet

Ponovno je bio junak finala: 'Prekrasan je osjećaj razveseliti sve ove ljude'

Krešimir Milić • srijeda, 24.05.2023.
Ponovno je bio junak finala: 'Prekrasan je osjećaj razveseliti sve ove ljude'
Foto: www.hajduk.hr

Dario Melnjak zabio je za vodstvo Hajduka u pobjedi 2:0 protiv Šibenika i još jednom bio junak u finalu Kupa. Nakon utakmice i osvojenog trofeja istaknuo je da momčad ima motiv biti još bolja iduće sezone…

Drugo finale zaredom SuperSport Hrvatskog kupa junak je bio Dario Melnjak. Lijevi bek Hajduka zabio je gol za vodstvo u 62. minuti u pobjedi od 2:0 protiv Šibenika.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Lijepo je, prekrasan je osjećaj razveseliti sve ove ljude. Imao sam tu čast i ove godine i prošle. Zahvalio bih se i onima koji mi čuvaju leđa kada idem naprijed. Ovo je baš ekipna pobjeda. Bili smo strpljivi. Zasluženo smo osvojili trofej", rekao je Melnjak.

Dotakao se i svog učinka u dva finala.

"Bilo je na tisuće poruka ovih dana 'opet je ovo tvoja utakmica'. To mi je s jedne strane bio pritisak, dok je s druge strane dodatan motiv. Ne zamaram se time. Pogoci dolaze sami. Osjećaj koji imamo nakon utakmice i svi zajedno pjevamo, to nam je motiv da budemo još bolji iduće sezone."

Zadovoljan je što je sezona završila s osvojenim trofejom.

"Lošiji uvod u 2023. godinu, pogotovo u obrani. Na kraju smo to preokrenuli dobrim karakterom. Dva mjeseca smo defenzivno odigrali odlično, a u napadu klasično naše - efikasno. Osjećam da rastemo, to je super za sljedeću sezonu."

Pitalo ga se i što Hajduku treba u idućoj sezoni da bude konkurentniji u borbi za naslov.

"U dvije godine je klub izrastao i napravio veliki iskorak. Sada svi zajedno, ono što klub i ovaj grad najbolje rade, stisnuti se, možda dovesti još koje pojačanje i krenuti još jače, uvjerljivije i vjerovati."

Naslov prvaka želja je u idućoj sezoni.

"Očekivanje navijača je pokazatelj da nam vjeruju. Razočarani smo i ljuti kada izgubimo. Na dobrom smo putu", zaključio je Melnjak.

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!