Vodeni sportovi

Marelja: 'Ne mogu biti zadovoljan jer nismo izborili završni turnir, nadam se iskoraku iduće sezone'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.05.2023.
Marelja: 'Ne mogu biti zadovoljan jer nismo izborili završni turnir, nadam se iskoraku iduće sezone'
Foto: FaH

Splitski Jadran zaključio je sezonu pobjedom protiv Hannovera u svom bazenu. Na kraju je to bio revijalni dvoboj, već je prije njega bilo jasno da ne postoji način da Jadran završi ispred grčkog Vouliagmenija koji je završio na četvrtoj poziciji...

Vaterpolisti splitskog Jadrana upisali su pobjedu u susretu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka. Ugostili su Hannover i svladali ga s 12:8 u susretu koji na kraju nije imao nikakav poseban značaj.

Jadran nije uspio izboriti prolaz na završni turnir Lige prvaka i to je ono što čini Juru Marelju nezadovoljnim kada se govori o europskom iskoraku. Vouliagmeni je bio koban, u ključnoj utakmici u Splitu Jadran nije slavio i kasnije taj posrtaj nije uspio ispraviti.

"Imali smo nekoliko ciljeva koje smo zacrtali, titula prvaka bila je jedan od njih i svakako najvažniji, a njega smo ostvarili. No ne mogu biti zadovoljan Ligom prvaka jer smo propustili završni turnir. Tko zna kako bi tamo bilo, ali uvijek moramo težiti prema tom iskoraku. Nadam se da ćemo iduće sezone uspjeti", istaknuo je Marelja za Slobodnu Dalmaciju.

Splićani su ostali i bez jednog od najboljih igrača, Rino Burić napušta Jadran i seli u redove Juga.

"Igrači su uvijek odlazili i dolazili. Rino je sjajan igrač ogromnog potencijala, reprezentativac je i donio nam je puno toga dobroga, ali ako budemo pametno birali, možemo ga nadomjestiti. Žao mi je da ide u konkurentski klub, ali kao trener i njegov bivši suigrač želim mu svu sreću."

FOTO: HINA/ Ivana IVANOVIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!