Nogomet

Goran Tomić nije više trener Al Nasra: 'Želimo mu svu sreću u nastavku karijere'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.05.2023.
Goran Tomić nije više trener Al Nasra: 'Želimo mu svu sreću u nastavku karijere'
Foto: FaH

Hrvatski trener Goran Tomić završio je s poslom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Al Nasr je potvrdio da klub i Tomić ne nastavljaju zajedno...

Uz zahvalu hrvatskom stručnjaku, Al Nasr je objavio da kreće u potragu za novim trenerom. "Iskreno zahvaljujemo Goranu Tomiću na naporu koji je uložio tijekom boravka u klubu i želimo mu svu sreću u nastavku karijere", kratko su poručili Emiraćani.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tomić je s Al Nasrom završio sezonu na devetom mjestu na ljestvici, sedam bodova iznad zone ispadanja i čak 27 bodova iza drugoplasiranog Al-Aina.

Plasman je mogao biti i bolji da nije došlo do krize u završnici sezone kada je u četiri kola Al Nasr osvojio samo jedan bod. Nakon toga je u posljednjem kolu slavio 1:0 protiv Al-Sharjaha i tako prekinuo neugodan niz.

Tomić je u Al Nasr stigao početkom studenog prošle godine kada je na klupi naslijedio Thorstena Finka koji se na njoj također kratko zadržao, svega pola godine.

Inače, ovo je bila prva Tomićeva avantura na prostorima Bliskog istoka. Ranije je trenirao Šibenik, Beijing Baxy, TianjinSongjiang, Zhejiang Yiteng, Istru 1961, pomagao je Svenu Goranu Erikssonu i Shenzhenu te je vodio i Lokomotivu i Rijeku.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!