Rukomet

Ašanin zatražio raskid ugovora, prijeti kraj karijere? 'Zbog bolova ne mogu igrati na ovoj razini'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.05.2023.
Ašanin zatražio raskid ugovora, prijeti kraj karijere? 'Zbog bolova ne mogu igrati na ovoj razini'
Foto: FaH

Hrvatski rukometni vratar Matej Ašanin koji je bio i dio hrvatske reprezentacije, iznenada je zatražio raskid ugovora s klubom, a niti sam nije siguran hoće li uopće moći nastaviti karijeru. Problem je u bolovima koji ga prate...

Iako je imao ugovor s njemačkim drugoligašem Ludwigshafenom do ljeta 2025. godine, Matej Ašanin zatražio je njegov raskid. Ašanina muči ozljeda, htio je ostati korektan prema klubu i uzima pauzu na neodređeno vrijeme.

Igraj na rukoemtne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Više ne mogu igrati rukomet na ovoj razini zbog bolova u leđima. Povlačim se na neko vrijeme, koliko će to trajati ili će biti zauvijek, to još uvijek ne znam", istaknuo je Ašanin.

Ašaninu je ovo drugi mandat u Ludwigshafenu, bio je u klubu nakon dolaska iz Sporting Lisabona 2019. godine, ali vrlo brzo preselio je u PPD Zagreb gdje je proveo dvije sezone. Prije dvije godine vratio se u Ludwigshafen.

"Uvijek je teško kada morate donositi takve odluke zbog zdravlja, ali zahvalni smo Mateju na njegovoj otvorenosti i uspjeli smo pronaći zamjenu. Matej nam je objasnio problem i zatražio je raskid ugovora jer više ne može zbog problema s leđima igrati i trenirati na razini Bundeslige", istaknula je Ludwigshafenova direktorica Lisa Hessler.

Klub je tako Ašaninu izašao u susret, a hrvatski vratar vraća se kući gdje će dalje liječiti ozljedu koja mu stvara probleme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!