Rukomet

Ašanin zatražio raskid ugovora, prijeti kraj karijere? 'Zbog bolova ne mogu igrati na ovoj razini'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.05.2023.
Ašanin zatražio raskid ugovora, prijeti kraj karijere? 'Zbog bolova ne mogu igrati na ovoj razini'
Foto: FaH

Hrvatski rukometni vratar Matej Ašanin koji je bio i dio hrvatske reprezentacije, iznenada je zatražio raskid ugovora s klubom, a niti sam nije siguran hoće li uopće moći nastaviti karijeru. Problem je u bolovima koji ga prate...

Iako je imao ugovor s njemačkim drugoligašem Ludwigshafenom do ljeta 2025. godine, Matej Ašanin zatražio je njegov raskid. Ašanina muči ozljeda, htio je ostati korektan prema klubu i uzima pauzu na neodređeno vrijeme.

Igraj na rukoemtne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Više ne mogu igrati rukomet na ovoj razini zbog bolova u leđima. Povlačim se na neko vrijeme, koliko će to trajati ili će biti zauvijek, to još uvijek ne znam", istaknuo je Ašanin.

Ašaninu je ovo drugi mandat u Ludwigshafenu, bio je u klubu nakon dolaska iz Sporting Lisabona 2019. godine, ali vrlo brzo preselio je u PPD Zagreb gdje je proveo dvije sezone. Prije dvije godine vratio se u Ludwigshafen.

"Uvijek je teško kada morate donositi takve odluke zbog zdravlja, ali zahvalni smo Mateju na njegovoj otvorenosti i uspjeli smo pronaći zamjenu. Matej nam je objasnio problem i zatražio je raskid ugovora jer više ne može zbog problema s leđima igrati i trenirati na razini Bundeslige", istaknula je Ludwigshafenova direktorica Lisa Hessler.

Klub je tako Ašaninu izašao u susret, a hrvatski vratar vraća se kući gdje će dalje liječiti ozljedu koja mu stvara probleme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!