Nogomet

Pokrenut disciplinski postupak protiv Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja

Branimir Korać • četvrtak, 25.05.2023.
Pokrenut disciplinski postupak protiv Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja
Foto: Pixsell

Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja. Incident se dogodio nakon završetka dvoboja finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika...

Hajduk je na Rujevici svladao Šibenik u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa s 2:0, a strijelci su bili Dario Melnjak i Marko Livaja.

Igraj na Hajduk - Šibenik na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Livaja je bio strijelac u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca, pogodak je proslavio pred navijačima Šibenika, a nakon susreta u slavlju ga je "ponijelo" i zapjevao je pjesmicu neprimjerenog savdržaja.

Hrvatski nogometni savez oglasio se po tom pitanju i potvrdio kako je pokrenut disciplinski postupak.

Nakon završetka utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigranog u Rijeci, u kojem je Hajduk svladao Šibenik s 2:0, pokrenut je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Marka Livaje zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Za očekivati je da će Livaja snositi sankcije zbog ovog poteza, a u konačnici najviše štete može imati Hajduk koji bi mogao ostati bez pomoći svog najboljeg igrača na početku sljedeće sezone.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!