Nogomet

[VIDEO] Bivši prvotimci Hajduka režirali autogol kakav se ne viđa svaki dan

Krešimir Milić • četvrtak, 25.05.2023.
[VIDEO] Bivši prvotimci Hajduka režirali autogol kakav se ne viđa svaki dan

Dvoboj osmine Kupa donio je dvoboj bivših hajdukovaca, a susret je obilježila situacija kod posljednjeg zgoditka. Glavni akteri bili su bivši vratar i stoper Hajduka...

Ždrijeb osmine finale litavskog Kupa spojio je Žalgiris i Kauno Žalgiris, odnosno bivše hajdukovce Tomislava Duku i Stipu Vučura s jedne strane te Marka Pejića s druge. Slavila je Pejićeva momčad Kauno Žalgiris s 3:0, a posljednji gol bio je djelo Duke i Vučura.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gol za vodstvo zabio je Rosario Latouchent u 37. minuti, a za drugi je bio zaslužan Xabi Auzmendi u 58. minuti susreta.

Bizaran trenutak dogodio se u 80. minuti kad je Vučur ni kriv, ni dužan, upisan u strijelce. Duka je išao izvesti gol-aut te u glavu pogodio Vučura, a lopta se od njega odbila u gol. Stoper je pao na pod od jakog udarca, a vratar je u šokiran stajao na mjestu.

Duka i Vučur bili su suigrači u Hajduku od ljeta 2018. do ljeta 2020. godine, dok je Pejić boravio na Poljudu od zime 2015. do zime 2017. godine.

Pejićev klub trenutno je na četvrtom mjestu s 21 bodom, a samo jedno mjesto iznad njih je Žalgiris s osam bodova više. Vodeća momčad tamošnjeg prvenstva je Panevežys i prijeti prekidu dominacije Žalgirisa koji je bio prvak protekle tri sezone.

Foto: Screenshot Youtube

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!