Automoto

Hamilton ne prelazi u Ferrari, nada se skorom dogovoru o produženju ugovora s Mercedesom

Branimir Korać • četvrtak, 25.05.2023.
Hamilton ne prelazi u Ferrari, nada se skorom dogovoru o produženju ugovora s Mercedesom
Foto: EPA

Lewis Hamilton ne prelazi u Ferrari i blizu je dogovoru s Mercedesom oko novog ugovora. Priče oko Ferrarija pokazale su se lažnima...

Danas je bio dan demantiranja. U toj misiji bili su i Lewis Hamilton i Mercedes i Ferrari, a na to su natjerani nakon što su otočki mediji objavili kako je Ferrari spreman ponuditi Hamiltonu ogroman ugovor u visini od 40 milijuna funti godišnje.

Igraj na utrke Formule 1 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iz Ferrarija su poručili kako su to gluposti, ali isto tako nizali su komplimente Hamiltonu ne skrivajući respekt prema njegovom umijeću.

"To je prirodno, kada pregovarate oko novog ugovora, uvijek postoje neke špekulacije. Sve dok nešto ne čujete od mene, smatrajte nagađanjima", poručio je Hamilton.

Hamilton je svjestan kako Mercedes ima problema, ali poručuje kako se radi na tome.

"Mi smo i dalje šampionska momčad, činjenica je tek da smo imali krivi bolid. Donesene su neke odluke koje nisu bile idealne i sada radimo sve da popravimo situaciju. Već ovaj vikend očekujemo poboljšanja, naporno smo radili da do njih i dođemo. Još nakon Bahreina bili smo sigurni što trebamo i bilo mi je krivo što je prošla utrka otkazana jer sam želimo isprobati novi paket", kaže Hamilton.

Što se tiče novog ugovora, Hamilton dodaje kako trenutno nema nekih novosti, ali vjeruje kako će u narednim tjednima biti postignut dogovor. On definitivno želi i sljedeće godine voziti bolid Mercedesa.

FOTO: EPA/SIMON BAKER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!