Rukomet

Koka bez šanse: 'Imamo problema s ozljedama, u jednom trenutku igrao je dječji vrtić'

Branimir Korać • petak, 26.05.2023.
Koka bez šanse: 'Imamo problema s ozljedama, u jednom trenutku igrao je dječji vrtić'

Rukometašice varaždinske Koke nisu uspjele izboriti prolaz u finale Kupa za rukometašice. Trener Varaždinki Vladimir Canjuga realan je i svjestan problema s kojima se suočava...

Vladimir Canjuga vratio se u Koku i uspio je s njom doći do završnice Kupa. Tu nije imao one najbolje na raspolaganju i upisan je uvjerljiv poratz od Lokomotive (37:20).

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Šest godina sam proveo u Koki, dio igračica u ono vrijeme bile su mlade i perspektivne, a sada su sazrele. Na žalost imamo ozlijeđenu prvu lijevu vanjsku Ines Pifar i drugu Hanu Laptoš te srednjeg vanjskog Petru Filipović tako da je ovdje u jednom trenutku igrao dječji vrtić."

Canjuga je zadovoljan igrom i rezultatima svoje ekipe od dolaska u klub.

"Otkako sam došao upisali su pobjedu protiv Dalmatinke, zatim uzeli bod jakom Splitu 2010, možda je jedini kiks protiv ŽARK-a u Splitu. Završili smo velikom pobjedom u Čakovcu gdje je vječiti derbi, na jednoj strani moj prijatelj i bivši izbornik Mrđen, a na drugoj ja. Cure su jednostavno imale pravu energiju."

Lokomotiva je jednostavno bila previsoka prepreka i Varaždinke nisu mogle do iznenađenja.

"U ovom susretu kao da su se malo uplašile, kod 4:3 napa fizioterapeutkinja poslikala je semafor da uđe u povijest da vodimo. Velika je nagrada biti tu, ovo je moj treći dolazak na završnicu otkako sam u Koki. Imamo razloga za optimizam, djevojčice od 12 godina su nam i prvakinje države i sada trebamo posložiti ekipu na pravi način za sljedeću sezonu."

FOTO: HRS/Nebojša Tejić/Kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!