Rukomet

Dalmatinka visoko poražena od Podravke: 'Stvarno smo bili jako loši, nismo pružili otpor'

Branimir Korać • petak, 26.05.2023.
Dalmatinka visoko poražena od Podravke: 'Stvarno smo bili jako loši, nismo pružili otpor'

U drugom polufinalu Kupa za rukometašice očekivao se veći otpor Pločanki, ali Podravka je upisala vrlo visoku i laganu pobjedu. Trener Dalmatinkie Ivan Jerković nije mogao biti zadovoljan...

Dalmatinka je protiv Podravke znala odigrati puno bolje nego što je toi bio slučaj u jučerašnjem dvoboju. Ivan Jerković svjestan je kako njegove igračice nisu odigrale dobru utakmicu.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Stvarno smo bili jako loši i to mi je baš krivo, nismo pružili otpor niti u jednom trenutku iako smo u zadnje vrijeme s Podravkom imali jako dobrih utakmica. Možda su cure bile malo pod dojmom, ali realno, nismo blizu Podravki, posebno u ovim trenucima kada su nabrijane i žele se iskupiti te osvojiti Kup. Mi smo ušli u utakmicu malo se zabavljajući i nakon tri minute to je otišlo u nervozu i bili smo ispod prosjeka."

Polufinalni susret je za što brži zaborav, ali ne i cijela sezona, Dalmatinka je ti pokazala dosta dobrih stvari.

"Nisam zadovoljan utakmicom, ali sezonom jesam i drago mi je što smo tu, da smo i mi dio ove priče. Sezona nam je završila, sada ćemo se odmoriti i pripremiti za sljedeću te pokušati skinuti skalp Podravki ili Lokomotivi, to nam je svima san."

FOTO: HRS/Nebojša Tejić/Kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!