Rukomet

Pranjić: 'Cilj je vratiti se u Koprivnicu s trofejom, utakmica će se lomiti u zadnjim trenucima'

Branimir Korać • petak, 26.05.2023.
Pranjić: 'Cilj je vratiti se u Koprivnicu s trofejom, utakmica će se lomiti u zadnjim trenucima'

Podravka je vrlo uvjerljivo svčladala Dalmatinku i izborila finale Kupa protiv Lokomotive. Koprivničanke brane trofej pobjednica i nadaju se da će ga i obraniti...

Trener Podravke Antonio Pranjić imao je razloga za zadovoljstvo nastupom protiv Dalmatinke, Podravka je u tom susretu bila prava.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitam mojim igračicama i stožeru na prolasku u finale. Mislim da smo imali dobar pristup od samog početka, obrana je bila agresivna i donijela nam je puno golova u tranziciji. Bili smo dobri u realizaciji te na kraju došli do uvjerljive pobjede. Mogu biti zadovoljan pristupom svih igračica i to me veseli uoči finalnog dvoboja koji nas očekuje u subotu."

Pranjić u finalu očekuje veliku borbu i potpuno otvoren susret do same završnice.

"Sve se zna, nema tajni između Podravke i Lokomotive, igrali smo o nedavno, a susret je otišao na našu stranu. Ovdje smo došli s ciljem obraniti trofej i tako ćemo pristupiti i utakmici u subotu. Dat ćemo sve od sebe da na terenu izgledamo najbolje što možemo. Normalno da će ovo biti vrlo teška utakmica s jakim obranama i vjerujemo da će se lomiti u zadnjim trenucima, nadamo se na našu stranu."

FOTO: HRS/Nebojša Tejić/Kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!