Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: LUDBREG kao Pale sam na svijetu

Sportnet • petak, 26.05.2023.
Pobjednički niz by SuperSport: LUDBREG kao Pale sam na svijetu

Drugo izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport bliži se svom kraju, a kako sada stvari stoje puno zanimljivija će biti borba za utješnu nagradu, nego za onu glavnu...

Još je svega nekoliko dana ostalo do kraja novog izdanja Pobjedničkog niza by SuperSport, a čini se da smo i prije 31. svibnja jako blizu saznanja konačnog pobjednika. S obzirom na razvoj situacije posljednjih dana, trebalo bi se zaista dogoditi čudo.

Dugo, dugo nije bilo nikakvih pomaka na vrhu kojeg su dijelili LUDBREG i The Phantom koji je pao nakon 13. pogođenog para. Kolega LUDBREG neko vrijeme nije bio aktivan, pobojali smo se da će ostati na 13, ali to se nije dogodilo. Probudio se na vrijeme, pogodio još dva para i sada čvrsto drži prvo mjesto.

Ipak, bilo je trenutaka kada je morao drhtati. akks13 bio je stigao do 13 pogodaka, a na jedan više došao je i panza, no više od toga nije išlo. Obojica su posustala, a Ludbreg na koračić do osvajanja 500 eura SuperSport korisničkom računu.

Kada gledamo najdulje trenutne nizove, prvi sljedeći je Yahtzee sa sedam pogođenih i BartolKašić sa šest vezanih pogođenih parova. Jako daleko, a posljednjeg dana svibnja ovom izdanju dolazi kraj.

Nije ostalo puno do kraja, a kako sada stvari stoje, puno zanimljivija bit će borba za najveći broj ukupnih pogodaka. Trenutno je u vodstvu zrinkec s 96, dok pet manje ima krunchie19. Očekujemo da će se do posljednjeg para voditi ljuta borba za 50 eura na SuperSport korisničkom računu.


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

SuperSport HNL

1Rijeka 3059:20+3968
2Dinamo 3056:24+3266
3Hajduk 3141:20+2158
4Osijek 3152:41+1145
5Lokomotiva 3041:31+1044
6Gorica 3029:37-835
7Varaždin 3033:41-833
8Istra 1961 3127:50-2331
9Slaven Belupo 3136:56-2030
10Rudeš 3013:67-547

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!