Nogomet

Raspucani Hrvati u završnici sezone, zabijali Škorić, Čolak, Ćurić, Miškić

Branimir Korać • subota, 27.05.2023.
Raspucani Hrvati u završnici sezone, zabijali Škorić, Čolak, Ćurić, Miškić
Foto: FaH

Čak četvorica Hrvata ove subote upisali su se među strijelce. Zabijali su u Škotskoj, Kini, Rusiji i pomogli svojim momčadima...

Dvojica Hrvata bili su među strijelcima u Rusiji, Dario Miškić u pobjedi svoje momčadi, a Mario Ćurić u porazu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ural je u 29. kolu gostovao kod Himkija i upisao je pobjedu 3:0 i tako potvrdio ostanak u ligi. Himki s druge strane definitivno seli u niži rang.

U pobjedi gostiju cijelu utakmicu odigrali su Dario Miškić i Silvije Begić dok je u domaćem sastavu cijelu utakmicu odigrao još jedan bivši HNL-ovac Nemanja Glavčić.

Aleksander Jušin s dva gola u prvom dijelu odveo je Ural do lijepe prednosti, a Miškić je postavio konačnih 3:0 u 63. minuti.

Posljednjeplasirani Torpedo ugostio je Oldenburg i upisao poraz 3:1. Jedini pogodak za domaćina postigao je bivši kapetan Šibenika Mario Ćurić koji je odradio cijelu utakmicu.

Uspješniji su u Škotskoj bili Rangersi koji su slavili u gostima kod St. Mirrena s 3:0. Susret bez nekog značaja, a pobjedu gostima osigurali su Fashion Sakala s dva gola i Antonio Čolak s jednim. Čolak je zabio u 77. minuti, osam minuta nakon ulaska u igru. Istovremeno na travnjak je ušao i Borna Barišić.

Mile Škorić nastavio je s odličnim igrama u Kini gdje je sada predvodio Cangzhou do 2:1 pobjede protiv Wuhana.

Favorizirani gosti vodili su pogotkom Wei Shihaa, ali Škorić u 70. minuti poravnava dok je Owusu-Sekyere postavio konačnih 2:1.

FOTO: HINA/ Marko MRKONJIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!