Rukomet

Pranjić: 'Pobijedili smo kao ekipa, vidi se individualni i ekipni napredak u svakom smislu'

Petar Jenjić • subota, 27.05.2023.
Pranjić: 'Pobijedili smo kao ekipa, vidi se individualni i ekipni napredak u svakom smislu'
Foto: FaH

Trener Podravke Vegete Antonio Pranjić prokomentirao je pobjedu svoje momčadi u finalu Kupa Hrvatske protiv Lokomotive. Za njega ovo je bio vrhunac odličnih zadnjih nekoliko mjeseci...

Rukometašice Podravke Vegete osvojile su hrvatski Kup po 25. puta u svojoj povijesti. Utakmicu je prokomentirao trener momčadi Antonio Pranjić koji je čestitao svima u klubu na ostvarenom uspjehu.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitao bih mojim curama danas na odličnoj izvedbi, stručnom stožeru. Mislim da smo danas kontrolirali susret svih 60 minuta ovu utakmicu. Cijelo vrijeme smo držali tu čvrstu obranu iz koje smo išli u napad. Vidjela se sinergija i zajedništvo i mislim da nas je to nosilo cijelo vrijeme. Pobijedili smo kao ekipa, prati nas zadnja tri mjeseca gdje se vidi individualni i ekipni napredak u svakom smislu."

Momčad je odigrala jako dobro posljednjih nekoliko mjeseci.

"Sad si mislim, da se vratimo malo unatrag, da je situacija mogla biti drugačija i u hrvatskom prvenstvu i u Europi. Na kraju najbolji mogući završetak, osvojen Kup. Idemo proslaviti i još bih se htio zahvaliti fantastičnoj publici, to su naše rukometaši iz Koprivnice koji na završnici U-17 i koji su nam sparirali u zadnje vrijeme na treninzima kako bi se što prije pripremili na ovu završnicu."

FOTO: HINA/ HRS/ Nebojša Tejić/Kolektiff Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!