Nogomet

Rudar tijesno poražen na Cresu u završnici susreta

Sportnet • nedjelja, 28.05.2023.
Rudar tijesno poražen na Cresu u završnici susreta

Nogometaši Rudara su poraženi na Cresu u posljednjem kolu 3. HNL. Realan rezultat utakmice je podjela bodova, ali ispao je poraz...

Momčad Rudara istrčala je s četvoricom juniora, trojicom u sredini terena. Prvo poluvrijeme je izgledalo kao da su već u mislima na finale Kupa koje se igra u utorak, 30. svibnja u Puli. Osim udarca Juričića, Rudari nisu uspjeli opasnije zaprijetiti Šušku.

"Mirisalo" je na miroljubiv rezultat u prvom poluvremenu s obzirom na nekonkretnost obje momčadi. Tako ipak nije mislio domaćin koji je nakon neugodnog centaršuta Kokorovića, uspio preko Plumba povesti.

Drugo poluvrijeme su Rudari otvorili šansama Dadića i Čenaja, ali su gosti iz jedne polukontre uspjeli “pobjeći” na dva razlike golom Zeke. Rudari se nisu predavali pa je Juričić u 63. te 77. minuti postigao dva zgoditka i odveo svoje suigrače u zasluženi egal.

Nakon izjednačenja, svi su nekako bili zadovoljni podjelom bodova, iako je Rudar u nastavku susreta imao više od igre i napadao. Nije uspio zabiti, da bi domaćin iz jedne bezazlene akcije i uz pomoć pomoćnog suca koji nije podignuo zastavicu na zaleđe, na kraju uspio osvojiti sva tri boda preko Smolčića.

3. HNL Zapad, 26. kolo:
Cres - Rudar 3:2

Tekst i foto: NK Rudar Labin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!