Košarka

ESPN: Bucksi angažirali novog trenera, asistenta Toronto Raptorsa

Petar Jenjić • nedjelja, 28.05.2023.
ESPN: Bucksi angažirali novog trenera, asistenta Toronto Raptorsa
Foto: EPA

ESPN donosi vijest da će novi trener Milwaukee Bucksa postati Adrian Griffin koji je prethodnih pet sezona radio kao asistent u Toronto Raptorsima...

Prema pisanju ESPN-a, Milwaukee Bucksi dobili su novog trenera nakon odlaska razilaženja Mikea Budenholzera. Franšiza namjerava potpisati donedavnog asistenta iz Toronto Raptorsa Adriana Griffina.

Igraj na Boston Celtics - Miami Heat na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Griffin je posljednjih pet sezona proveo u Raptorsima, a prije odlaska u trenerske vode, igrao je devet sezona u NBA ligi za pet različitih klubova. Bio je član Boston Celticsa, Dallas Mavericksa, Chicago Bullsa i Seattle SuperSonicsa.

Bucksi i Griffin sada dogovaraju financijske uvjete novog ugovora, a prema Adrian Wojnarowskom, ugovor bi uskoro trebao biti potpisan. Među kandidatima, prema Shamsu Charaniji, bio je i asistent Golden State Warriorsa Kenny Atkinson.

Podsjetimo, nakon što su regularni dio sezone zaključili s najboljim omjerom lige, Bucksi su uspali u prvoj rundi od Miami Heata.

Griffin je nakon kraja igračke karijere već bio asistent u Bucksima od 2008. do 2010. godine, a nakon toga i u Chicago Bullsima, Orlando Magicu i Oklahoma City Thunderu, uz već spomenute Raptorse.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!