Nogomet

Igor Jovićević sa Šahtarom do titule prvaka, susret okončan masovnom tučnjavom

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.05.2023.
Igor Jovićević sa Šahtarom do titule prvaka, susret okončan masovnom tučnjavom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šahtar je uzeo titulu prvaka Ukrajine kolo prije kraja pobjedom protiv Dnipra s uvjerljivih 3:0. Susret na žalost nije završio miroljubivo, na kraju je došlo do masovne tučnjave te je podijeljeno ukupno šest crvenih kartona...

Šahtar je kolo prije kraja ukrajinskog prvenstva osigurao naslov prvaka pobjedom protiv Dnipra s glatkih 3:0. Upravo Dnipro bio mu je glavni konkurent u utrci za naslov prvaka, uoči ovog kola Šahtar je imao pet bodova prednosti i Dnipru je igrala samo pobjeda da ostane u utrci za naslov prvaka.

Igraj na utakmice ukrajinskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Da je bivši Jovićevićev klub upisao pobjedu u ovom susretu, u zadnjem kolu trebao bi slaviti protiv Kryvbasa, a Šahtar ne bi smio do pobjede kod Vorskle. U konačnici sve je riješeno još jučer pobjedom Šahtara u međusobnom dvoboju.

Artjom Bondarenko u devetoj minuti doveo je Šahtar u vodstvo, u 55. minuti Danilo Sikan povisio je na 2:0, a konačnih 3:0 postavio je četiri minute kasnije Taras Stepanenko. Neven Đurasek ostao je na klupi.

Na samom kraju susreta došlo je do incidenta i masovne tučnjave, a epilog je čak šest cvvrneih kartona, dva na strani Šahtara i četiri na strani Dnipra.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!