Nogomet

Osijek zaustavio juniore Hajduka i smanjio im šanse za obranu naslova prvaka

Krešimir Milić • srijeda, 31.05.2023.
Osijek zaustavio juniore Hajduka i smanjio im šanse za obranu naslova prvaka

Hajduk je porazom ostao dva boda iza Dinama uoči zadnjeg kola. Modri imaju priliku u posljednjem kolu pobjedom protiv Osijeka osvojiti juniorsku titulu…

Osijekovi juniori slavili su u zaostalom susretu 21. kola protiv Hajduka na domaćem terenu s 2:1. Tim porazom Hajdukovi juniori ostali su na dva boda zaostatka za vodećim Dinamom i smanjili si šanse za obranu naslova.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dinamo u posljednjem kolu dočekuje baš Osijek koji je zaustavio danas Hajduk, a Splićane čeka gostovanje kod Inker Zaprešića.

Hajduk je protiv Osijeka poveo u prvom dijelu golom Roka Brajkovića u sedmoj minuti, koji je zabio par dana nakon postizanja seniorskog prvijenca. Momčad Marijana Budimira kontrolirala je veći dio susreta no pred kraj došlo je do preokreta.

Marin Prekodravac je zabio u 86. minuti za izjednačenje, a u 92. minuti Matej Lugarić za pobjedu Osijeka. S ova tri boda bodovno se izjednačio na šestom mjestu s Rudešom i Varaždinom.

Dinamo sad ima meč loptu za prekinuti dvogodišnju dominaciju Budimirove momčadi. Pobjeda protiv Osijeka garantira im titulu, dok Hajduku preostaje slaviti protiv Inkera u Zaprešiću i nadati se kiksu Modrih.

Foto: NK Osijek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!