Nogomet

Prekinuta je dominacija Hajduka: Dinamovi juniori su prvaci!

Krešimir Milić • subota, 03.06.2023.
Prekinuta je dominacija Hajduka: Dinamovi juniori su prvaci!
Foto: Pixsell

Slavljem protiv Osijeka mladi dinamovci potvrdili su novi naslov prvaka u juniorskoj kategoriji. Iako su Splićani slavili u Zaprešiću, presudan je bio kiks protiv Osijeka u zaostaloj utakmici…

Slavljem od 4:1 protiv Osijeka juniori Dinama potvrdili su titulu prvaka Hrvatske. Tako su prekinuli dominaciju Hajdukovih juniori koji su dvije sezone zaredom osvajali naslov u ovoj konkurenciji.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Presudan je bio kiks Hajduka u zaostaloj utakmici protiv Osijeka sredinom tjedna kad su Bijeli izgubili 2:1. Da su slavili u toj utakmici danas bi pobjedom protiv Inker Zaprešića proslavili novu titulu. Igranje na tri fronta ipak je ostavilo traga na juniorsku momčad Hajduka.

To su zato spremno iskoristili Plavi koji su sad vratili trofej juniorskih prvaka u maksimirske vitrine.

Osijek je načeo Matej Šakota sjajnim golom u desetoj minuti, a na 2:0 povisio Fran Topić u 16. Samo dvije minute kasnije Osijek je smanjio na 2:1, no brzo je u 20. minuti Prekodravac poslao loptu u svoju mrežu, a na semaforu je pisalo 3:1 za Dinamo. Pokušali su se Osječani otvoriti i doći barem do boda, ali konačni rezultat od 4:1 postavio je Topić u 81. minuti.

Hajduk je u Zaprešiću slavio s 2:0. Poveli su golom Marina Čalušića u 21. minuti, a u 44. minuti fantastičnim golom konačan rezultat postavlja Šimun Hrgović.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!