Nogomet

Topić: 'Trebao sam biti na odmoru, ali nisam mogao sjediti i gledati ovo'

Krešimir Milić • subota, 03.06.2023.
Topić: 'Trebao sam biti na odmoru, ali nisam mogao sjediti i gledati ovo'
Foto: FaH

Napadač Dinama bio je jedan od junaka u pobjedi koja je donijela titulu na Maksimir. Otkrio je kako je došlo do toga da igra današnju utakmicu…

Dva gola u važnu pobjedu protiv Osijeka ugradio je Fran Topić kojom je Dinamo osvojio naslov prvaka Hrvatske. Zabijao je ove sezone u Prvoj HNL za juniore i Ligi prvaka mladih, a zbog toga je početkom travnja priključen i prvoj momčadi.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvih 11 debitirao je pod Igorom Bišćanom na Poljudu, a kad je sezona završila sa seniorima odlučio se pomoći i juniorima u ključnoj utakmici sezone. Nakon važne utakmice protiv Osijeka otkrio je kako je došlo do toga da igra utakmicu.

"Trebao sam biti na odmoru, ali nisam mogao danas sjediti negdje i samo gledati kako se u ključnom meču za naslov bore dečki s kojima sam igrao cijele sezone. Zato sam zamolio trenera Bišćana ako bih mogao igrati danas za juniore i tako sam sretan da mi je dopustio. Da mi je netko prije par mjeseci rekao da ću biti najbolji strijelac juniorske šampionske momčadi te da ću kao član prve postave seniora debitirati na Poljudu, ne bih mu vjerovao, ali evo, snovi su mi se ostvarili."

Iza njega je odlična sezona u plavom dresu, a da bi se tako nastavilo pregovara i o novom ugovoru s Dinamom.

"Pregovori su pri kraju, ostali su još samo mali detalji za usuglasiti. Ali, ja sam spreman potpisati za Dinamo", zaključio je Topić.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!