Košarka

Trener Nuggetsa razočaran: 'Nije predsezona ni regularna sezona, ovo je NBA finale'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.06.2023.
Trener Nuggetsa razočaran: 'Nije predsezona ni regularna sezona, ovo je NBA finale'
Foto: EPA

Trener Denver Nuggetsa Michael Malone osvrnuo se na utakmicu protiv Miami Heata koju je njegova momčad izgubila. Nikako nije mogao biti zadovoljan izvedbom svojih igrača, a isto je tako razmišljao i nakon prve utakmice, unatoč pobjedi...

Denver Nuggetsi poraženi su u drugoj utakmici NBA finala od Miami Heata, a na susret se osvrnuo i trener momčadi Michael Malone koji je već od ranije bio svjestan da njegova ekipa ne igra najbolje.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Razgovarajmo o trudu. Ovo je NBA finale, a mi ovdje pričamo o trudu. To je moja velika briga, vi ste mislili da sam nakon prve utakmice nešto izmišljao i rekao da nismo igrali dobro. Nismo bili dobri."

Malone ne prihvaća stanje unutar momčadi i kako se odnose prema utakmici tolike važnosti.

"Početna postava, početak utakmice, bilo je 10:2 za Miami. Početak treće četvrtine, zabili su 11 poena u malo više od dvije minute. Igrači su žalili sami sebe jer nisu ubacivali šuteve ili mislili da se mogu tek tako upaliti ili ugasiti. Nije predsezona ni regularna sezona, ovo je NBA finale. Sve mi je ovo jako, jako zbunjujuće i razočaravajuće", dodao je trener Nuggetsa.

Treća utakmica igra se u noći sa srijede na četvrtak u Miamiju.

FOTO: EPA/BOB PEARSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!