Nogomet

Novi vratar stići će u Rangerse kod Barišića i Čolaka

Petar Jenjić • utorak, 06.06.2023.
Novi vratar stići će u Rangerse kod Barišića i Čolaka
Foto: EPA

Novi vratar Rangersa trebao bi biti Jack Butland koji je, prema pisanju Fabrizija Romana, prošao liječnički i potpis je samo pitanje trenutka. Tako će novog suigrača dobiti Borna Barišić i Antonio Čolak...

U Rangersima su počeli naveliko raditi uoči nove sezone. Nakon Dujona Sterlinga i Kierana Dowella, novi igrač momčadi trebao bi biti vratar Jack Butland.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema pisanju Fabrizija Romana, Butland je zaključio liječničke testove i postat će novi igrač kluba sve do ljeta 2027. godine. Doći će besplatno iz Crystal Palacea nakon što nije pristao na produženje ugovora.

Podsjetimo, Rangersi su sezonu zaključili iza Celtica sa sedam bodova zaostatka. U posljednjim kolima branio je Robby McCrorie, za razliku od većeg dijela sezone kada je na golu bio iskusni Allan McGregor.

Upravo 41-godišnjem McGregoru ističe ugovor ovog ljeta i ispražnjenu vratarsku poziciju trebat će upotpuniti nakon što je spomenuti golman čuvao mrežu momčadi zadnjih pet godina.

Butland je drugi dio protekle sezone proveo na posudbi u Manchester Unitedu, ali nije nastupao. Ranije je kroz karijeru branio za: Birmingham, Stoke City, Barnsley, Leeds i Derby County, dok je upisao i devet nastupa za englesku reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!