Ostali sportovi

Marlinsi osvojili europski Confederations Cup, Olimpija peta

Sportnet • nedjelja, 11.06.2023.
Marlinsi osvojili europski Confederations Cup, Olimpija peta

Završen je europski Conferedations Cup koji je osvojila ekipa Tenerife Marlinsa. Karlovačka Olimpija zauzela je petu poziciju...

Španjolska momčad Tenerife Marlinsa iz Puerto Cruza uvjerljivi je pobjednik europskog Confederation Cupa u bejzbolu, koji se od 7. do 11. lipnja održavao u Karlovcu.

Igraj na bejzbol utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Španjolci su tijekom cijelog turnira bili iznimno uvjerljivi pa tako i u finalnom susretu u kojem su s 9:1 svladali francusku momčad Les Lions iz Savigny sur Orgea.

Treće mjesto također je pripalo Španjolcima, momčadi Astros Beisbol iz Valencije, koja je danas u neizvjesnom ogledu svladala belgijsku momčad Hoboken Pioneers iz Antwerpena sa 7:6 tek nakon dodatnog inninga.

Domaćoj Olimpiji iz Karlovca pripalo je vrlo solidno peto mjesto, nakon što je danas u posljednjoj utakmici razigravanja za plasman od petog do sedmog mjesta iznimno uvjerljivo, sa 17:3 svladali švicarske Therwill Flyerse.

Nagradu za MVP-ja turnira dobio je Lesther Galvan iz pobjedničke momčadi, najbolji udarač turnira je Lucas Rizzi iz Hoboken Pioneersa, dok je najbolji bacač Yosbany Torres iz Astros Beisbola Valencije.

Confederation Cup drugi je po snazi europski bejzbol kup, a ovog vikenda održana je i završnica Champions Chupa, najjačeg europskog bejzbol kupa - prvak Europe postala je nizozemska ekipa HCAW Bussum koja je sa 11:4 svladala talijansku Parmu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!