Nogomet

Dario Čanađija i Petar Mišić pojačali redove aktualnog prvaka BiH

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 12.06.2023.
Dario Čanađija i Petar Mišić pojačali redove aktualnog prvaka BiH
Foto: Pixsell

Novi igrači mostarskog Zrinjskog je dobro su poznata imena s terena SuperSport HNL-a. Radi se o Dariju Čanađiji i Petru Mišiću...

Hrvatski veznjak Dario Čanađija, donedavni član Šibenika, pojačao je redove Zrinjskog iz Mostara, novog-starog prvaka Bosne i Hercegodine.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Čanađija će se već danas priključiti pripremama mostarskoga kluba koji će uskoro doznati i protivnika u prvom prektolu Lige europskih prvaka.

Hrvatski veznjak je u posljednjoj sezoni branio boje Šibenika koji je ispao iz Supersport HNL-a, a u prvoj najvišem rangu hrvatskog nogometa igrao je još za Slaven Belupo, Rijeku i Goricu, dok je međunarodno iskustvo skupljao u talijanskoj Speziji Calcio, slovenskoj Olimpiji i rumunjskoj Astri Giurgiu.

HŠK Zrinjski je u posljednji tjedan dana pojačao i nekadašnji Hajdukov igrač Zvonimir Kožulj, Nikola Stanić je stigao iz redova Rijeke, a Nikola Marić iz trećeligaša Jadrana iz Ploča.

Novi igrač kluba postao je i Petar Mišić, objavio je klub na svojim društvenim mrežama. 28-godišnjak je potpisao ugovor na dvije godine, a u redove prvaka stiže nakon što je dvije i pol godine proveo u Tuzli City.

Nama je ipak najpoznatiji kao igrač Lokomotive, Cibalije, Slaven Belupa i RNK Splita, a u SuperSport HNL-u odigrao je ukupno 129 utakmice te ostvario učinak od 11 golova i 18 asistencija.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!