Nogomet

N'Golo Kante pridružio se Benzemi: Ugovor s Al Ittihadom potpisan

Branimir Korać • utorak, 13.06.2023.
N'Golo Kante pridružio se Benzemi: Ugovor s Al Ittihadom potpisan
Foto: EPA

Nije bila tajna i nije se skrivalo, N'Golo Kante još prošli tjedan sve je dogovorio s Al Ittihadom, a danas je taj posao postao i služben potpisom ugovora...

Još jedno veliko ime završilo je u Saudijskoj Arabiji. N'Golo Kante stavio je potpis na ugovor s Al Ittihadom prema kojem će zarađivati ogromnih oko 100 milijuna eura godišnje.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sve je dogovoreno ranije, Al-Ittihad je paralelno uz dovođenje Karima Benzeme radio i na dovođenju Kantea s kojima će krenuti po novu titulu prvaka Saudijske Arabije.

Kante je u Chelseaju ostvario svoje najbolje igračke dane, stigao je iz Leicestera kao pojačanje, ali ne velika zvijezda, no u Londonu je postao jedan od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji.

Prošle sezone imao je dosta problema s ozljedom, ono malo vremena što je bio na raspolaganju nije uspio uhvatiti pravu formu i iza njega je razočaravajuća sezona.

No u Saudijskoj Arabiji se nada kako će se vratiti ponovno na visoku razinu i to u okruženju u kojem je lakše igrati i u kojem je pritisak manji.

FOTO: EPA/Andrew Yates

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!