Nogomet

[VIDEO] Hrvatima pune minutaže: Biuk dobar u pobjedi LAFC-a, Kreilachov suigrač zabio s preko pola terena

Petar Jenjić • nedjelja, 18.06.2023.
[VIDEO] Hrvatima pune minutaže: Biuk dobar u pobjedi LAFC-a, Kreilachov suigrač zabio s preko pola terena

Hrvatski nogometaši koji igraju u MLS-u noćas su imali pune minutaže. Stipe Biuk i Damir Kreilach u pobjedama LAFC-a odnosno Real Salt Lakea, dok je Dario Župarić s Portland Timbersima remizirao u San Joseu...

Četvrtu uzastopnu utakmicu Real Salt Lake ne zna za poraz, a sinoć je upisao treću pobjedu. Rezultatom 2:1 slavio je u gostima kod DC Uniteda i tako mu nanio drugi uzastopni poraz.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je već od 26. minute igrao s igračem manje nakon isključenja Stevena Birnbauma, da bi 15 minuta kasnije gosti poveli preko Pabla Ruiza. Bio je to pogodak s više od polovice terena, a možete ga vidjeti OVDJE.

Vodstvo je 51. minute podebljao Danny Musovski, a poraz domaćina ublažio je Chris Durkin. Cijelu susret za pobjedničku momčad, koja ima 23 boda iz 18 utakmica, odigrao je Damir Kreilach.

Nakon dva razočaravajuća nastupa i poraza od Houston Dynama, nogometaši Los Angeles FC-a vratili su se pobjedama. Slavili su u gostima kod Sporting Kansas Cityja s 2:1 i tako mu nanijeli prvi poraz nakon četiri kola.

Domaćin je vodio nakon prvog poluvremena pogotkom Alana Pulida iz penala, da bi gosti u nastavku stigli do preokreta golovima Denila Maldonada u 48. minuti i Carlosa Vele pred početak sudačke nadoknade. Dodajmo da je u 93. domaćinu poništen gol zbog prekršaja, a sažetak pogledajte OVDJE.

Cijelu utakmicu za Los Angeles odradio je i Stipe Biuk koji je odigrao vrlo dobro, a na samom početku imao jednu odličnu priliku nakon prodora, no obranio mu je domaći vratar.

Portland Timbersi odigrali su bez pogodaka na gostovanju kod San Jose Earthquakesa, a cijeli susret u obrani odradio je Dario Župarić.

MLS:
DC United - Real Salt Lake 1:2
New England Revolution - Orlando City 3:1
Nashville SC - St. Louis City 3:1
Sporting Kansas City - LAFC 1:2
San Jose Earthquakes - Portland Timbers 0:0

FOTO: Screenshot

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!