Nogomet

Španjolci pišu: Rodrigo Moreno praktički otpao za Hrvatsku

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 18.06.2023.
Španjolci pišu: Rodrigo Moreno praktički otpao za Hrvatsku
Foto: EPA

Prema pisanju španjolske EFE, španjolski reprezentativac Rodrigo Moreno "praktički je otpao" za utakmicu protiv Hrvatske. Navodno posljednji trening nije završio zbog bolova u nozi...

Španjolski krilni napadač Rodrigo Moreno zbog bolova u nozi nije u subotu završio trening s reprezentacijom pa je upitan njegov nastup u nedjelju protiv Hrvatske u finalu Lige nacija. Objavila je to španjolska novinska agencija EFE.

Igraj na Hrvatska - Španjolska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Moreno je u četvrtak bio u početnoj postavi Španjolske u polufinalnoj utakmici s Italijom, no travnjak je napustio u 45. minuti zbog ozljede noge. Španjolska je pobijedila s 2:1 pa će igrati u nedjelju u Rotterdamu s Hrvatskom.

U subotu navečer normalno je počeo trening, koji je prvih 15 minuta bio otvoren za medije. Tijekom vježbi zagrijavanja i dodavanja lopte nije pokazivao tegobe, ali kada su mediji napustili tribinu, a trener Luis de la Fuente pojačao ritam, napadač Leedsa je otišao s travnjaka.

"U pratnji fizioterapeuta Juana Mura otišao je u svlačionicu na tretman", izvijestio je EFE ne navodeći izvor informacije. Agencija je dodala da je Moreno "praktično otpao" za utakmicu s Hrvatskom, dok se Španjolski nogometni savez nije se javno oglasio o situaciji.

FOTO: EPA/Jorge Zapata

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!