Nogomet

[VIDEO] Kreilach s dva pogotka vodio Real Salt Lake do pobjede, asistencija Kahline

Branimir Korać • četvrtak, 22.06.2023.
[VIDEO] Kreilach s dva pogotka vodio Real Salt Lake do pobjede, asistencija Kahline
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Real Salt Lake gostovao je kod St. Louis Cityja i upisao pobjedu 3:1. Pobjedu gostima odigurao je bivši kapetan Rijeke Damir Kreilach...

Real Salt Lake nastavlja utrku za doigravanjem, a upisao je novu vrlo vrijednu pobjedu u gostima kod St. Louis Cityja. St. Louis je pak u borbi za prvo mjesto u konferenciji, no u ovom susretu ipak je upisao poraz.

Real je slavio golovima u drugom poluvremenu koje je postigao hrvatski internacionalac Damir Kreilach iza kojeg je još jedna dobra utakmica.

Gosti su poveli već nakon 15 minuta igre pogotkom mladog reprezentativca SAD-a Diega Lune, ali Nicholas Gioacchini je ubrzo izjednačio.

U drugom dijelu gosti vraćaju prednost na svoju stranu. Prvo je Kreilach u 48. minuti zabio nakon krasne akcije i dodavanja petom da bi točku na i stavio 15-ak minuta kasnije kada je došao iz drugog plana i lijepo pogodio na povratnu loptu.

Kreilach je igrao do 83. minute.

Kristijan Kahlina bio je asistent u remiju Charlottea kod New York Cityja. Njegovo ispucavanje sa svoje polovice primio je Ben Bender i pogodio za vodstvo. Kahlina je odradio cijelu utakmicu.

Stipe Biuk dobio je zadnjih pola sata u pobjedi LA FC-a protiv Seattle Soundersa (1:0), a Dario Župarić odradio je cijelu utakmicu u porazu Portland Timbersa protiv Chicago Firea (1:2).

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!