Nogomet

Bivši Vatreni pojačao niželigaša iz Svete Nedjelje

Krešimir Milić • četvrtak, 22.06.2023.
Bivši Vatreni pojačao niželigaša iz Svete Nedjelje
Foto: FaH

"Snage su udružili čovjek koji ne odustaje i klub koji ne posustaje", napisali u priopćenju prvog ljetnog transfera. Bivši hrvatski reprezentativac pojačao je GNK Tigar Sveta Nedjelja…

Veliko ime na početku ljetnog prijelaznog roka predstavio GNK Tigar Sveta Nedjelja. Prvo ljetno pojačanje ovog kluba koji se natječe u 4. NL Središte Zagreb skupina B, odnosno u petom rangu hrvatskog nogometa, je bivši hrvatski reprezentativac Nikola Pokrivač.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tri godine je Pokrivač bio bez igračkog angažmana, a onda se vratio u nogomet 2021. godine igrajući za momčad NK Pušće s kojom je osvojio naslov prvaka i Kup. Tijekom karijere Pokrivač je nosio dresove Varteksa, Dinama, Monaca, RB Salzburga, Inter Zaprešića, Rijeke, Šahtara iz Karagandija i Slaven Belupa.

Za hrvatsku reprezentaciju upisao je 15 nastupa. Kako navode na stranicama GNK Tigra s kojim će pokušati izboriti viši rang, igre z aPušću su mu otvorile put ka svlačionici novog kluba.

"Nakon prvog sastanka s trenerom i Upravom kluba donio sam odluka da ću doći u klub koji ima viziju, ambiciju i veliku budućnost. To su motivi koji su me pratili kroz život. Odlučio sam postati dio takvog tima i doprinijeti još većim uspjesima GNK Tigar Sveta Nedjelja. Veselim se novoj sezoni te igranju s talentiranom momčadi koja je spoj iskustva i mladosti", otkrio je Pokrivač na predstavljanju u novom klubu.

Foto: Hina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!