Nogomet

Skočić: 'Ne možemo vratiti ono što smo izgubili, ali možemo se vratiti u ove sljedeće dvije utakmice'

Petar Jenjić • petak, 23.06.2023.
Skočić: 'Ne možemo vratiti ono što smo izgubili, ali možemo se vratiti u ove sljedeće dvije utakmice'
Foto: Pixsell

Izbornik U-21 reprezentacije Dragan Skočić održao je press konferenciju uoči drugog kola protiv Španjolske na Europskom prvenstvu. Protivnik je jak, ali izbornik još vjeruje u dobar rezultat...

Nakon poraza od Ukrajine, pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom do 21 godine slijedi utakmica drugog kola Europskog prvenstva. Protivnik je Španjolska, a dvoboj najavljuje izbornik Dragan Skočić.

Igraj na Španjolska - Hrvatska (U-21) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Napravili smo dobru analizu, kao i analizu utakmice iza nas. Došli smo do nekih zaključaka, ali o njima ne mogu pričati. Napravili smo dvije analize, nas i Španjolske te mislim da imamo jasnu sliku."

Španjolci su u prvom dvoboju bili bolji od domaćina Rumunjske s 3:0.

"Jako organizirana ekipa, rekao bih klasično s rotacijama, konceptima slobodnog čovjeka, ono što jest Španjolska, ali s dosta dubine, 2-1 po bokovima što je njihovo najjače oružje."

Poraz od Ukrajine nije dobro legao nikome.

"U prvom smo se trenutku osjećali loše, ali prvu večer smo pokušali dovesti ih u red i misli im prebaciti na novu utakmicu. Ne možemo vratiti ono što smo izgubili, ali možemo se vratiti u ove sljedeće dvije utakmice. Vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat, radimo na tome. Nismo dobro startali, ali ova dva dana pokušavamo vratiti ekipu i postaviti što bolje u odnosu na tu utakmicu", dodao je Skočić.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!