Nogomet

Zadar u potrazi za novim trenerom, sporazumno raskinut ugovor s Draganom Blatnjakom

Mihaela Bradovski • utorak, 27.06.2023.
Zadar u potrazi za novim trenerom, sporazumno raskinut ugovor s Draganom Blatnjakom
Foto: Pixsell

Nakon što nije uspio odvesti Zadar u SuperSport Drugu NL, Dragan Blatnjak napustio je Stanove. Dogovoren je sporazuman raskid i Zadrani kreću u potragu za novim trenerom...

Zadrani ipak nisu uspjeli kroz dodatne kvalifikacije ući u treći rang hrvatskog nogometa. Karlovac je slavio u obje utakmice i tako ispred Zadrana otišao u viši rang.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Neulazak u SuperSport Drugu NL označeno je kao neuspjeh i na Stanovima se okreću novim trenerskim rješenjima koja će biti uskoro i potvrđena.

"Žao mi je što nismo uspjeli u kvalifikacijama, odnosno što nismo ostvarili naš glavni cilj, pa je u sportu onda rastanak neminovan, no proveo sam ovdje divne tri i pol godine. Osjećam ponos zbog svega učinjenog i činjenice da sam dao cijelog sebe. Došao sam s namjerom da pomognem klubu u kojemu sam od prvog dana. Prošli smo dosta toga, ali došlo je vrijeme da krenem svojim putem", istaknuo je za klupsku stranicu Dragan Blatnjak, dojučerašnji trener Zadra.

Blatnjak vjeruje kako Zadar ima dobru podlogu za budućnost.

"Klub je dobar, zdrav je, ljudi koji ga vode rade dobar posao. Uvijek ću biti dio Zadra i uvijek na raspolaganju klubu. Volim ovaj grad i navijač sam Zadra, ali ovo je bio trenutak u kojemu smo klub i ja osjetili da je vrijeme za rastanak. Zaista želim da Zadar što prije dođe na mjesto koje zaslužuje, a to je viši rang. Siguran sam da će to vrlo brzo netko ostvariti. U to nema nikakve sumnje."

FOTO: Šime Zelić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!