Košarka

Sabonis produžio s Kingsima, Knicksi doveli novog igrača

Petar Jenjić • nedjelja, 02.07.2023.
Sabonis produžio s Kingsima, Knicksi doveli novog igrača
Foto: EPA

Domantas Sabonis produžio je ugovor sa Sacramento Kingsima, s kojima je potpisao na četiri godine. Dillon Brooks potpisao je za Houston Rocektse, a Donte DiVincenzo za New York Knickse...

Ugovor sa Sacramento Kingsima produžio je Domantas Sabonis koji bi u narednih pet sezona trebao zaraditi vrtoglavih 217 milijuna dolara. Vijest su ESPN-u prenijeli njegovi agenti Greg Lawrence i Jason Ranne.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

To čak i nije maksimum koji je mogao dobiti, s obzirom na to da je dogovorio s vodstvom kluba da će prioritet ostati određena financijska fleksibilnost u izgradnji momčadi. Već su ranije Kingsi produžili s Harrisonom Barnesom te doveli MVP-ja Eurolige Sašu Vezenkova.

Houston Rocketsi potpisali su Dillona Brooksa kao slobodnog igrača. Ugovor u vrijednosti od 80 milijuna dolara potpisat će na četiri godine, a vijest je ESPN-u potvrdio njegov agent Mike George. U novu franšizu stiže nakon što je šest godina bio u Memphis Grizzliesima.

Adrian Wojnarowski također piše da su na četiri godine potpisali Jocka Landalea u ugovoru vrijednom 32 milijuna dolara, a već ranije doveli su Freda VanVleeta.

Novog igrača doveli su New York Knicksi, a radi se o Donteu DiVincenzu, rekao je ESPN-u njegov agent Jason Glushon. Dogovoren je četverogodišnji ugovor u vrijednosti od 50 milijuna dolara.

Prošlu sezonu odradio je vrlo dobro u Golden State Warriorima, a biran je 2018. godine kao izbor prve runde Milwaukee Bucksa s kojima je i osvojio naslov prvaka.

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!