Nogomet

Romano: 'Gotovo je, Marcelo Brozović potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.07.2023.
Romano: 'Gotovo je, Marcelo Brozović potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine'
Foto: EPA

Marcelo Brozović definitivno je novi igrač Al-Nassra. Jedan od najuglednijih novinara koji prate tržište igrača, Fabrizio Romano, potvrdio je kako je potpisan ugovor do ljeta 2026. godine...

Saga s puno preokreta i pregovaranja napokon je privedena kraju. Marcelo Brozović stavio je potpis na ugovor s Al-Nassrom i sljedeće sezone dijelit će svlačionicu s Cristianom Ronaldom.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Fabrizio Romano potvrdio je kako je ugovor potpisan i to do 2026. godine što znači da bi Brozović naredne tri sezone trebao nastupati u saudijskom prvenstvu.

Inter će dobiti 18 milijuna eura odštete što je pet milijuna manje od onog što su klubovi prvotno dogovorili.

Međutim, Brozoviću je ponuđen ugovor prema kojem bi zarađivao 20 milijuna eura godišnje, on je to odbio i tražio 30 milijuna. Saudijci su pristali, ali i smanjili odštetu koja bi bila isplaćena Interu na 15 milijuna eura.

Inter se nije složio, uslijedila je nova runda razgovora i pao je dogovor na 18 milijuna eura odštete uz 30 milijuna eura godišnje plaće za Brozovića.

Nakon osam godina u redovima milanskog Intera Brozović napušta klub, bio je velika želja Xavija i Barcelona, on je također želio taj transfer, ali Barcelona nije mogla pratiti saudijske ponude.

Potvrda transfera od strane klubova očekuje se vrlo brzo.

FOTO: EPA/MARTIN DIVISEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!