Nogomet

Gužva u Mostaru: Mlinarić potpisao za Velež, Ćuže kompletirao transfer u Zrinjski

Petar Jenjić • srijeda, 05.07.2023.
Gužva u Mostaru: Mlinarić potpisao za Velež, Ćuže kompletirao transfer u Zrinjski
Foto: Pixsell

Mihael Mlinarić odlazi u Velež s kojim je potpisao na dvije godine, a za gradskog rivala potpisao je Mario Ćuže. Prošlu sezonu odradio je kao posuđeni igrač Dinama, a sada je kompletiran transfer...

Mnogi hrvatski nogometaši odlaze u susjednu BiH, a nakon vijesti o transferu Lovre Rogića u Sarajevu, u gotovo isto vrijeme stigla je i vijest iz aktualnog prvaka.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mario Ćuže postao je novi igrač Zrinjskog s kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Prošlu sezonu u Plemićima je proveo na posudbi kao igrač Dinama, a sada je uspješno zaključen transfer.

U dresu Zrinjskog ponovno će nositi dres s brojem 25, a prošle je sezone u osvajanju dvostruke krune upisao 44 nastupa u službenim utakmicama te pritom postigao 11 pogodaka.

Sinoć je zato stigla vijest iz drugog mostarskog kluba, Veleža, koji je na službenim stranicama objavio da je potpisao ugovor s 23-godišnjim Mihaelom Mlinarićem na dvije godine.

Mlinarić je prošao sve omladinske selekcije Slaven Belupa za koji je upisao 27 nastupa i postigao jedan pogodak. Prošlu sezonu odradio je u Dugopolju gdje je u 33 utakmice ostvario učinak od pet golova i četiri asistencije.

Ranije je još igrao za Dubravu Tim kabel, slovensku ND Goricu i Kustošiju.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!