Tenis

Raspored za petak: Petra Martić protiv prve igračice svijeta na centralnom terenu

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 06.07.2023.
Raspored za petak: Petra Martić protiv prve igračice svijeta na centralnom terenu
Foto: EPA

Nakon današnjih pobjeda na Wimbledonu, Petra Martić i Donna Vekić sutra će ponovno na terene All England Cluba. Martić će svoj meč igrati na središnjem terenu protiv Ige Swiatek...

Petra Martić će meč trećeg kola u Wimbledonu protiv prve tenisačice svijeta Poljakinje Ige Swiatek odigrati u petak na središnjem terenu u All England Clubu, odredilo je vodstvo najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu.

Igraj na Wimbledon (ž) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Njihov je dvoboj drugi na programu koji će od 14:30 sati po srednjoeuropskom vremenu otvoriti prvi nositelj turnira tenisača Španjolac Carlos Alcaraz i Francuz Alexandre Muller.

Poslije Martić i Swiatek, za mjesto u osmini finala turnira tenisača borit će se Švicarac Stan Wawrinka i rekorder s 23 Grand Slam naslova Srbin Novak Đoković.

U petak će na teren i Donna Vekić koja će, nakon velike pobjede na terenu 1 nad Amerikankom Sloane Stephens, meč za plasman u osminu finala protiv Čehinje Markete Vondroušove igrati na terenu 15. Tamo će program započeti u 12 sati po srednjoeuropskom vremenu, a Vekić i Vondroušova su postavljene kao treći meč dana.

Prije njih će mečeve 2. kola igrati Rumunjka Irine-Camelie Begu protiv Ruskinje Anne Blinkove te Španjolac Alejandro Davidovich Fokina protiv Nizozemca Botica Van de Zandschulpa.

Sutra bi na teren trebali i Nikola Mektić i Mate Pavić, ali u konkurenciji mješovitih parova. Mektić bi u paru s Bernardom Perom trebao igrati četvrti meč dana na terenu 6 gdje natjecanje počinje u 12 sati po hrvatskom vremenu. Protivnici su im Julian Cash i Alicia Barnett.

Odmah nakon na teren bi trebao i Pavić koji s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok protiv Sandera Gillea i Miyua Kata.

FOTO: EPA/KIERAN GALVIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!