Košarka

Karlo Matković igrao u porazu Pelicansa, slab šuterski debi Wembanyame

Petar Jenjić • subota, 08.07.2023.
Karlo Matković igrao u porazu Pelicansa, slab šuterski debi Wembanyame

Karlo Matković igrao je za New Orleans Pelicanse na startu Ljetne lige u Las Vegasu. Njegova momčad upisala je poraz od Minnesota Timberwolvesa...

S Ljetnom ligom u Las Vegasu započeli su i New Orleans Pelicansi koji su za protivnike u prvoj utakmici imali Minnesota Timberwolvese, a utakmica nije prošla najbolje po njih.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, do pobjede su stigli "Vukovi" koji su slavili sa 102:88. Odigrali su jako dobro prvo poluvrijeme koje su zaključili devet koševa viška (56:47), da bi Pelicansi napravili preokret u trećoj i uoči zadnje dionice imali tri poena prednosti (75:72).

Minnesota uzvraća u četvrtoj četvrtini, dobiva je s 30:13, a time bilježi i uvjerljivu pobjedu do koje je predvodio Brandon Williams s 24 poena.

Najbolji je kod Pelicansa bio Dyson Daniels s 18 koševa i pet skokova. Karlo Matković odigrao je 20 minuta te za to vrijeme dodao pet poena (2/5 za dva, slobodna bacanja 1/2), šest skokova i dvije asistencije, ali i šest prekršaja.

Debi za pamćenje nije imao ovogodišnji prvi izbor drafta Victor Wembanyama čiji su San Antonio Spursi slavili protiv Charlotte Hornetsa sa 76:68.

Ubacio je devet poena (2/13 iz igre, slobodna bacanja 4/4) te dodao osam skokova i pet blokada za 27 i pol minuta provedenih na terenu. Međutim, vremena ima itekako dovoljno.

NBA Ljetna liga:
Minnesota Timberwolves - NO Pelicans 102:88
Charlotte Hornets - San Antonio Spurs 68:76

FOTO: Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanovic

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!