Ostali sportovi

UFC potvrdio: Stipe Miočić protiv Jona Jonesa za titulu prvaka!

Petar Jenjić • subota, 08.07.2023.
UFC potvrdio: Stipe Miočić protiv Jona Jonesa za titulu prvaka!
Foto: Pixsell

UFC je noćas potvrdio da će se Stipe Miočić vratiti u ring u borbi za svjetsku titulu u teškoj kategoriji. Bit će to borba protiv, ni manje ni više, nego Jona Jonesa...

Hoće li se i kada će se boriti Stipe Miočić u svom povratku u ring? Pitanje je koje se dugo postavljalo, a noćas je po hrvatskom vremenu dobilo i svoju službenu potvrdu.

Igraj na Ultimate Fight na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, Dana White potvrdio je da će se hrvatsko-američki borac boriti za još jedan pojas svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, i to protiv Jona Jonesa. Meč je na rasporedu 11. studenoga u Madison Square Gardenu, na eventu UFC-a 295.

Jones ima najbolji omjer od bilo kojeg borca u povijesti MMA, a u karijeri mu se piše samo jedan poraz u 28 mečeva. To je bilo još daleke 2009. godine kada je protiv Matta Hamilla diskvalificiran zbog nedozvoljenih udaraca. U ring se vratio nakon tri godine i prije četiri mjeseca porazio Ciryla Ganea.

Podsjetimo, Miočić je posljednju svoju borbu odradio prije dvije godine kada ga je porazio Francis Ngannou. Iako će za mjesec dana navršiti 41 godinu, odlučio je odraditi još jednu borbu, Jones ga je već ranije ove godine prozivao i samo je bilo pitanje vremena kada će sve ovo postati službeno.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!