Košarka

Kruno Simon odradio prvi trening sa Samoborom, trenirat će ga otac

Petar Jenjić • subota, 08.07.2023.
Kruno Simon odradio prvi trening sa Samoborom, trenirat će ga otac
Foto: FaH

Krunoslav Simon stigao je u redove "prvoligaša" Samobora, objavio je klub na svojim službenim stranicama. Vrijedi izdvojiti i to da će ga s klupe voditi otac Đuro...

Košarkaši klub Samobor jučer je objavio vijest da je prvi trening u Samoborskoj Areni s ostalim prvotimcima "Risova" odradio Krunoslav Simon, što je izazvalo veliko zadovoljstvo među okupljenim suigračima.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

O dolasku mlađeg Simona u redove Samobora, pisala je i službena stranica:

Krunči, kako ga od milja zovu, također nije skrivao radost što će u novoj prvoligaškoj sezoni nositi dres Samobora, i igrati, kako nam je rekao, u izuzetno lijepoj i modernoj dvorani, a posebno ga veseli činjenica da će ga s klupe voditi tata Đuro, iskusni košarkaški majstor."

Dolaskom Krune Simona u redove našeg kluba ostvareno je obećanje klupske uprave o značajnom pojačavanju momčadi za novu sezonu prvoligaškog natjecanja, u kojoj će “Risovi” ravnopravno sudjelovati u borbi za prvaka, pišu Samoborčani.

Simon se prošle sezone vratio u Hrvatsku i odradio sezonu u redovima Cedevite Junior. Kroz karijeru je igrao za: Zagreb, Unicaju, Lokomotiv Kuban, Olimpiju Milano i Anadolu Efes s kojim je osvojio dva naslova prvaka Europe.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!