Tenis

Tri meča, tri pobjede za hrvatske tenisačice

Petar Jenjić • četvrtak, 20.07.2023.
Tri meča, tri pobjede za hrvatske tenisačice

Hrvatske tenisačice danas su nastupile na tri različita turnira i upisale tri pobjede. Lea Bošković pobijedila je u Njemačkoj, Lucija Ćirić Bagarić u Estoniji, a Tena Lukas u Njemačkoj...

Lea Bošković stigla je do pobjede na 60 tisuća dolara vrijednom turnir u češkom Olmoucu. U osmini finala bila je bolja od grčke predstavnice Sapfe Sakellaridi.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatska tenisačica slavila je sa 6:3, 6:2 nakon jednog sata i 24 minute igre. U njihovom trećem međusobnom dvoboju stigla je do treće pobjede bez izgubljenog seta. Slijedi joj meč protiv Marie Benoit iz Belgije.

Pobjedu na 25 tisuća dolara vrijednom turniru u estonskom Parnuu upisala je Lucija Ćirić Bagarić koja je nakon preokreta slavila protiv Ayle Aksu iz Turske.

Bagarić je slavila sa 2:6, 6:3, 6:3 u njihovom prvom međusobnom dvoboju koji je trajao dva sata i šest minuta. Za polufinale će igrati protiv Jenny Duerst iz Švicarske.

Tena Lukas uspješno je odradila meč osmine finala na 25 tisuća dolara vrijednom turniru u njemačkom Darmstadtu. Za protivnicu je imala njemačku tenisačicu Angelinu Wirges.

Hrvatska predstavnica slavila je sa 6:4, 6:2 nakon jednog sata i 41 minute provedene na terenu, a u četvrtfinalu će igrati protiv još jedne Njemice, Caroline Kuhl.

ITF Olomouc, osmina finala:
Lea Bošković - Sapfo Sakellaridi 6:3, 6:2

ITF Parnu, osmina finala: Lucija Ćirić Bagarić - Ayla Aksu 2:6, 6:3, 6:3

ITF Darmstadt, osmina finala:
Tena Lukas - Angelina Wirges 6:4, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!