Nogomet

Trabzonspor potvrdio: Oršić teško ozlijeđen, mora u najkraćem roku na operaciju

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.07.2023.
Trabzonspor potvrdio: Oršić teško ozlijeđen, mora u najkraćem roku na operaciju
Foto: Pixsell

Mislav Oršić saznao je jutros najgore moguće vijesti. Morat će na operaciju, zaradio je vrlo tešku ozljedu na jučerašnjem treningu...

Kada je vjerojatno već mislio kako je mukama kraj nakon što je napustio Southampton i preselio u Trabzonspor, Mislav Oršić suočio se s novim velikim problemom.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na pripremama za novu sezonu zaradio je jako tešku ozljedu te će morati na operaciju, a nakon toga slijedi dugačak i mukotrpan oporavak.

Trabzonspor je potvrdio kako je na magnetskoj rezonanciji utvrđeno puknuće prednjeg križnog ligamenta te ozljeda unutarnjeg bočnog što znači da hrvatski reprezentativac mora na hitnu operaciju poslije koje ga čeka dugačka pauza.

Najoptimističnije najave govore o šest ili sedam mjeseci pauze, međutim najčešće oporavak potraje i duže te je pitanje je li Oršić izgubio cijelu narednu sezonu nakon što je izgubio pola sezone u Southamptonu.

Loša je to vijest i za Oršića i za Trabzonspor, Nenada Bjelicu, ali i za Zlatka Dalića. I prije prve službene utakmice u dresu Trabzonspora stigla je teška ozljeda.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!