Nogomet

Oršić operirao koljeno, čeka ga duga pauza

HINA, Krešimir Milić • petak, 28.07.2023.
Oršić operirao koljeno, čeka ga duga pauza
Foto: Pixsell

Hrvatski reprezentativac ozlijedio se na treningu nakon sudara sa suigračem. Nažalost, bivši igrač zagrebačkog Dinama potrgao je prednje križne ligamente u desnom koljenu i pred njim je pauza od sedam do devet mjeseci

Hrvatski nogometni reprezentativac Mislav Oršić operirao je koljeno nakon što se teško ozlijedio na treningu svog novog kluba turskog Trabzonspora.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Oršić je prije četiri dana stradao na treningu turskog sastava nakon sudara sa suigračem Hakanom Yesilom. Nažalost, bivši igrač zagrebačkog Dinama potrgao je prednje križne ligamente u desnom koljenu i pred njim je pauza od sedam do devet mjeseci.

"Novo poglavlje počinje danas. Prvi dan u oporavljanju od ozljede. Svima vam zahvaljujem na porukama podrške", objavio je Oršić na Instagram profilu.

Oglasio se i predsjednik Zdravstvenog odbora Trabzonspora dr. Ahmet Besir.

"Oršić je uspješno operiran u Hrvatskoj. Opće stanje našeg nogometaša nakon operacije je dobro, a planira se što prije krenuti u proces sanacije", poručio je.

Oršić je koncem lipnja potpisao za Trabzonspor ugovor na dvije godine s opcijom produljenja za još jednu. Odšteta Southamptonu iznosila je 2.4 milijuna eura.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!